Saturday, December 4, 2010

nak kutuk boleh?boleh.sebab ini blog saya.

dengan adenye kuasa blog ini
aku boleh mengutuk sesiapa jua yang aku suke
haha
tapi kutuk2 pun
dulu pon aku jugak ade buat bende2 tak malu ni
muhehe

ceritanye lah kan
aku sangat bosan 2 3 hari ni
setelah eksperimen masak memasak aku berjaya di dapor
aku sangat gumbira kerana ikan stim aku sangat lah sodap
wahaha 
-bangge idong tinggi2-
banyak kot aku makannn
haha
banyak lah aku buat nak isi kebosanan aku ni
termasuk lah
mengemas umah macam orang gila
melipat kaen macam orang gila
sebab satu almari yang dah lipat bajunye sume
aku pegi la lipat balek
bosan punye pasal.
pastu
basuh bilik air sume tu lah
nk sambung lesen kete lagi
tp nk tunggu duet ni je ha
haha
maka apabila aku online
aku pon bukak la fesbuk,blogger ngan tumblr
kat fesbuk, aku sangat lah bosan
jadi aku bosan, aku pon bukak la profile kawan2 ku
tgk2 gamba
pastu adelah seorang kawan aku
yang aku memang jarang lah cakap ngan die sejak dahulu kala
memang kadang2 x tego pon ade jugak
-uish.jahat aku ni ye-
aku browse la gamba2 die
byk la jugak
pastu ade la gamba2 dinner la ape nta
aku bukak la nak tgk mcm mane hebatnye dinner itu
SUME GAMBA DIE SAHAJA.
aku cm...ehhh.mane kwn2 die?
nape ade gamba die pgg sudu?
nape gamba die sorang je bediri?
hehehehe.
so much for camwhoring la kan.
i do that jugak, tapi bile kat album tu tajuk nye dinner ke
ape ke
so,people expect that it is gonna be about that dinner
haha.aku tergelak n buat muke.
jahatkan aku?
hehehehhe

pastu
tgk dan tgk lagiii
adelah
seorang wanita ini yg sgt lah amat comel
tapi asalkan bergambar
mulut muncung n pipi kembong
ok la.paham la.sweet.
in a few pictures.
tapi kalau setiap gambaaaaaaaaa kau macam tu
adumakkkkkkkkkk aiii
naik meluat akuuuu
ko comel, tapi jgn la setiap gamba buat macam tuu
mmg gedikk laaa namenyeee
skali skale xpe jugak
ni nk dkt 95 percent gamba kat fesbuk kau muke macam tu
hehehe

pengajarannye?
bukannye aku xpenah buat mcm tu
camwhoring mmg seronok
tapi
berpada2 lah
terutamanya bagi lelaki
aha.
mamat2 hensem camwhoring = poyo
mamat2 kurang hensem camwhoring = perasan hensem
mamat2 kurang hensem camwhoring lbeh2 = boley gy mampos.
lagi2 camwhoring dgn dslr kan.
suke aku tgk mereke2 ini.
and kutuk senyap2 dalam hati.
entertainment la kate kann...

p.s : jgn terase hati la ye pade sesape yg bace ini.sape makan cili, die la rase pedas.
muehhehe.

ciao bella~!


No comments:

Post a Comment

ads.ads.ads.clicky click!