Friday, December 24, 2010

Tron,budak menggedik dan keinginan menghempok.

setelah sekian lame aku x post kat sini
aku berada di tumblr
-maaf ya puan-puan dan tuan-tuan-
enjoy my tumblr.


ye.ape2 pon.
ya,aku da tgk tron.
3D
macam biase, lps tgk 3D, mate mesti berair2
muahehehe
best la jugak, lawan2 die
the new digital frontier bak kate kevin flynn
sila la lihat tron kalau nk tau siape bliau
lps tgk tron,gy la tmn akak aku bershopping
dapat jugak kasot sebijik
muahahah
and gi lepak kejap kat mane nta
makan sandwich, minom pearl milk tea
borak2
and macam biasa lah kalau kat jusco tu ade takoyaki
aku n akak aku mesti beli
hantu takoyaki
tak la ramai mane pon yang tunggu nak beli takoyaki tu
nak cakapnye la kan
adela sepasang kekasih depan aku
ohhhhhhhhhhhh
memang budak lagi.
tgk muke pon tau.muke tak matang la katekan.
-aku matang sangat la eh?-
dik, aku tau la ko syg sgt teramat sgt kat boifren ko
tapi, perlukah bermanja-manja di depan khalayak ramai??
peluk tu,aku boley thn lg,tapi nape ngade2 sgt suare tu??
kalau kau nak buat suara ngade2 kat boifren kau tu dik, cari la tmpt takde org ramai sgt
or tak DEPAN2 org ramai.
sile la jage tahap kemesraan anda.
sebab sumpah tadi aku rase nak hempuk2 muke kau kat tmpt masak takoyaki tu
bagi berlubang ckit muke kau tu
-mak aih.kejam aku ni ye.ngehehhee-
yang lakinye plak melayan
ehhhh
laki ni lagi mengade rupenye
ley gelak2 manje
WTF.
again, sile la jage tahap kemesraan anda di KHALAYAK ramai.
aku sumpah aku macam nmpk budak pompuan tu macam bergayut kt boifren die.
macam monyet.bukan pelok.BERGAYOT.
beruk makyeh.
BAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
maka,slps blah dari tmpt takoyaki itu
aku ckp la dgn kakak aku
'aku nk hempok2 je budak2 tadi kat tmpt masak takoyaki tu'
kakak aku pon setujulah dgn pendapat aku kan
da gelak2 ckit, aku pon troskan la tmn kakak aku shopping
dan akhirnya balik
menikmati takoyaki yg best itu.











p.s. AKU NAK BELI HANDBAG.PERLU.




1 comment:

  1. hehe..lili. budak2 loni mmg gitu doh..
    kalu sy kat temt lili tegur la bdak mentah tu..:)

    biar dio trasa skit dan tau halal haram..

    ReplyDelete

ads.ads.ads.clicky click!