Sunday, November 28, 2010

kawan-kawan permata hati.eceyh.

ya
mereka lah permata hatiku bila aku dalam kesusahan dan berjauhan dari mama n abah
aku baru kenal dorang ni dalam 2 tahun lbey jugak la
since start UTeM ni
asal cuti je
mesti ade yang msg maseng
n msg maseng2 itu berbunyi
'weh, ko watpe?aku bosan doh.'
ini slalunye dari maiza la
hahahaha.
kalau aku, aku call je
tanye
'weh, ko wat pe?'
ckp2 
gelak2
dorang ni la penyeri hidup aku.


ini gambau lame.aku xde gamba baru sebab ketidakizinan teknologi pada telefon aku ni
-maknenye, phone aku x canggih laaaaaaa-
ni mase sem lepas
x silap aku mase final
mase ni dok asrama lagi
lom dok umah sewa lagi
kami terpaksa dudok di umah sewa, sebab nak bagi junior2 dok asrama pulak
skang dok umah sewa
lagi seronok
bertambah2 lagi orang2 sengal aku jmpe
ngehe.


ini syazwani said.
die ni, aku kenal paling lame
sbb aku satu skola n satu kelas dgn die mase form 5
5 Zeta SMK Puteri Seremban 2006
mase skola dulu x tegor langsong sebab die ni budak asrama
and aku cm outsider cmtu
and aku sgt anti budak asrama
sbb dulu aku loner~
ecey.
pastu, aku stat tego die mase aku masok matrik
sbb die pon same matrik dgn aku
KMM
tapi lain kuliah la
pastu, terserempak la ngan die kat TGV seremban 2
tapi sumpah mase tu aku xnmpk die sbb dlm wayang
and dah gelap, pastu aku macam kedengaran
'lily, lily!'
eh, sape yg panggil aku tu?aku pon jawab je la
  'ye, ye..sape tu?'
'aku la, wani.weh.ko dpt mne?'
aku ngan blurnye dlm kegelapan pon menjawab,
'aku dapat electronic, wireless kat UTeM.ko?'
'weh,samelah!'
hahaha.begitula gamaknye.
maka, pada hari orientasi, aku ngan wani pon bersame2.
dan dari situ, aku kenal nurul fateha azmi, a.k.a pati.
haha


ini maiza farhani sulahi@suhaili.
name penuh tu aku bagi.
aku stat kenal die mase dlm kelas
n mase dok asrama, umah die dpn umah aku
minah ni
mbebel talent no 1 die la
over-hyper
over-membebel
mmg die la
sape yg xthn kne mbebel dgn die
silelah lari jauh2
hahaha
tlinge aku dah lali dgr minah ni mbebel kt umah tiap2 hari
kalau umah tu senyap, maiza takdela tu
hahahaha
minah ni dah jadi roomate aku sejak sem 2 lagi sampai skarang
keje die ngan aku same je
mgadap laptopppppp~ XD


ni la nurul fateha azmi a.k.a pati
aku xtau cmne nama pati tu mlekat kt die
fateha kan?aku mle mcm nk panggil die teha je
lame2 mlekat plak pati kt mulot aku ni
die ni
menyindir no 1 and cakap non stop no 1 jugak
kalau borak ngan die
ko boleh x sedar 3jam ko da borak ngan die
slalunye yang geng borak ngan die ni maiza la
memang cocok lah kamu berdua yaa
tapi, mulot cmtu pon
otak diee PANDAIII
die ni ckp je tak pandai
ade gak kne pnyepak ngan aku
lau test ke final ke
memang die la yang paling sangat amat excellent.
huh.ckp diri sndiri xpandai.
tpulah kamu...
tp ape2 pon, aku sayang sama kamuuuuuuuu.
haha.teha pot pet.


ini saya.
haha.
ini gambar lame
rambut da xcmni da
da curl2 balik
dan pendek
maka
maken bulatlah muka beta yang cukup bulat itu



yang ini.afidatul nadia mok hat
nama bukan men lawa
panggil ape ye kak?
KEPOK.
hahaaha.
asal name KEPOK ni sbb kat mrsm jeli, die sorg je tgganu kot
jadi la kepok
die ni
da nak 3 sem
dapat dekannn
hahaha
jerles akuh
rajin die ni
tapi sengal jugak
kat rumah die la yang paling rajin
sume la rajin
tapi 
kalau ko bagi soalan mcm
'weh,ko nk ikot gy jln2 x?'
atau
'pok, ko nak tak makan?'
atau
'ktorang nak tgk wayang ni,jom la...'
jawapan kepok mesti
'aku x kesah.'
cmtu le.
agak tension jgk la kdg2 die bg jwpn cmtu
hehehheeh
pastu aku suke kenekan die ni.
terjah die la
geletek die la
kacau die mase tdo la
sape suh tdo tepi aku
wahahhahaha
memang kene la
kene geletek abis-abisan ngan aku
XD


and this guy.
=)
always makes me happy.
miss him the most. ;)
brad pitt lah kunun ye eh?
nk cite pasal die ni?
kene mtk kebenaran beliau dahulu.
XD

anyways.
sebab musabab aku wat post ni
aku sangattttttttttt ryndu diorg ni
diorg lah penyeri idupku kat melaka
dikala ku kebosanan
dikala ku kesepian
dikala ku memerlukan seorang kawan
mereka sentiasa ada untuk membantu.

miss you people.
cepatla.
aku nak balik melaka.
=S


2 comments:

ads.ads.ads.clicky click!