Monday, March 7, 2011

tidur yang begitu panjang, sedar-sedar dah mac.

selamat pagi!
ye, memang pagi!
9.54am niii
dgn ajaibnye aku bgn awal,sebab smalam aku tido awal
maka aku da tido lebih 12 jam
dan aku rase kalau aku tido lagi ni
aku boleh mati la
tido tanak bangun2
ehhehe
aku rase sgt letih sbenanye 2-3 hari ni
aku tatau nape, tapi lau jumpe bantal je mmg tros mlayang ke alam mimpi.
banyak lah terjadi sepanjang aku tak buh ape2 entry kat sini kan.
tumblr pon aku da jarang bukak.
uhuhu.bajet busy lah kununnnnnnnnnn.

PERTAMA.
akhirnye sudah ditukar lah itu dawai2 braces.
dah jumpe dentist pon smalam.
sakit~sebab dawai ni teballll
n mase pasang tu pon sakettt...
nak nanges rasenye akuuu
takpela.demi nak cantikkan gigi.
huhuhuhu.
kali ni sume warne purples.
nice tau uolsss~

KEDUA.
selalunye kalau aku balik umah,
aku amek bas kat kajang, or bukit jalil
so, for the 1st time semalam
aku menaiki bas dekat TERMINAL BERSEPADU SELATAN-BANDAR TASIK SELATAN
huhu.
dalam kul 12 cmtu, aku nek ktm dr Serdang,smpai skejap je kt Bandar Tasik Selatan tu
jalan sikit, sampai la TBS tu
cam airport la
sojuk ade gak la
nak tgk bas aku berlepas kat gate mane pon susah
sebab laju sangat and banyak sangat list bas-bas
make aku dok terpacak kat depan tmpt departure bas punye chart tu,hamende nta org panggil bende tu
3 kali nak make sure i got the right gate
huhuhu
jadi aku pon pergi la kat gate yang sepatotnye, pintu perlepasan 17/c4
aku sampai dlm 12.45 kot cmtu
aku igt nk masuk n tunggu awal la kan
tapi akak tu ckp dtg balik 1.30
okey~ade la mase aku nak jalan2 kat BTS tu
naik la kat tmpt makan-makan die
ade kenny roger's,wendy's
and coming soon, starbucks,hailam kopitiam..
ade subway tak~?ngehehehehe
ade jugak tempat2 shopping yang coming soon
so kat TBS ni bley gak la nak shopping2.
sronok!
dekat dan best.hehe.
senang aku nk nek bas kan.
turun pon senang kat sni,tros nek ktm,so nak ne bas yg turun kat BTS jugak la.
ley lepak2.heehheheh

so,itu ajelah kot?
aku tengah sakit gigi ni sebenanye
nak gi makan,n makan painkiller.
tak tahannn
aku rase cm bengkak je muke aku ni
huhuhuhuhu
so,adios amigos kopitatos~

No comments:

Post a Comment

ads.ads.ads.clicky click!